La Brodadora

Decidits a oferir el millor servei als nostres clients vam optar per invertir en noves tecnologies, gràcies a les quals podem realitzar tot tipus de brodats de totes les mides en peces ja confeccionades: dibuixos personals, noms, anagrames d’empresa, d’associacions, pegats o aplics amb un suport de velcro (per a peces amb molta rotació), en roba de treball, roba esportiva, uniformes…

Per fer-ho disposem de la brodadora AMAYA XT que ens ofereix un ampli ventall d’aplicacions.

El procés de fer un brodat

Tractament d’imatges

Des d’una imatge, es treballa el logotip per igualar els colors i el disseny fidelitzant-lo al 100% de l’original.

Per obtenir el brodat final es transformen els vectors del logotip en puntades de màquina i es realitza la conversió de colors plans (colors pantone) als diferents colors de fils a utilitzar pel brodat. Es pot brodar fins a 16 colors diferents entre altres fil daurat o platejat. Aconseguint així que el brodat conservi la màxima fidelitat i qualitat que si fós fet a mà.

Aquesta tècnica amb màquines automàtiques de brodar, ens dóna la possibilitat d’aconseguir que qualsevol peça de roba es converteixi en una peça única.

El brodat és, sense cap dubte una de les tècniques més apreciada i no per això la més costosa incloent les petites produccions. Això sí, hem de tenir en comte que un mateix brodat es pot fer de varies maneres i per això és imprescindible que a cada peça se li apliqui el seu contingut adequat.

Gràcies a la versatilitat de les màquines modernes, es pot realitzar tot tipus de brodats de totes les mides en peces ja confeccionades: dibuixos personals, noms, anagrames d’empresa, d’associacions, pegats o aplics amb un suport de velcro (per a peces amb molta rotació), en roba de treball, roba esportiva, uniformes….

Col·laboracions Especials

Brodats paquita ha col·laborat en diverses fires i events culturals a Balaguer i rodalies, tals com “Batalla del Ebro”, “Retirada del Ebro”, “Trinxeres de Fonz”, “Batalla de Lopera”, “Trinxeres de Els Tossals”, “Merengue”.

També ha participat el l’elaboració de vestimentes per a les pel·lícules El Elegido i Incierta Gloria.

Tot seguit, una sèrie d’encàrregs d’Uniforme de Comissari polític, gorrillo de Comissari Polític, gorrilla de Tinent Nacional, gorrillo de Alferez de Falange, gorrillo de Teniente de Falange, gorrillo de Alferez de Cavalleria Nacional realitzats per a les fires i pel·lícules:

Contacta amb Nosaltres

C La Plana, 25, Balaguer
973 45 07 65
info@brodatspaquita.com