[vc_row columns_type=”none” height=”auto” width=”full”][vc_column][vc_row_inner content_placement=”middle”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Tractament d’imatges” font_container=”tag:h2|font_size:40px|text_align:left|color:%23e2404d” google_fonts=”font_family:Lobster%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

Des d’una imatge, es treballa el logotip per igualar els colors i el disseny fidelitzant-lo al 100% de l’original.

Per obtenir el brodat final es transformen els vectors del logotip en puntades de màquina i es realitza la conversió de colors plans (colors pantone) als diferents colors de fils a utilitzar pel brodat. Es pot brodar fins a 16 colors diferents entre altres fil daurat o platejat. Aconseguint així que el brodat conservi la màxima fidelitat i qualitat que si fós fet a mà.

Aquesta tècnica amb màquines automàtiques de brodar, ens dóna la possibilitat d’aconseguir que qualsevol peça de roba es converteixi en una peça única.

El brodat és, sense cap dubte una de les tècniques més apreciada i no per això la més costosa incloent les petites produccions. Això sí, hem de tenir en comte que un mateix brodat es pot fer de varies maneres i per això és imprescindible que a cada peça se li apliqui el seu contingut adequat.

Gràcies a la versatilitat de les màquines modernes, es pot realitzar tot tipus de brodats de totes les mides en peces ja confeccionades: dibuixos personals, noms, anagrames d’empresa, d’associacions, pegats o aplics amb un suport de velcro (per a peces amb molta rotació), en roba de treball, roba esportiva, uniformes….

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]